Aavedata
Responsive image
Aavedata

Aavedata on suomalainen yliluonnollisten ilmiöiden tutkimusryhmä, jonka ytimen muodostavat veljekset Jupe ja Marko Keskitalo. Aavedata tekee tutkimuksia pääosin historiallisissa kohteissa, joissa on koettu paranormaaleja ilmiöitä.

Satulinnan kummitukset tutkittu

Olemme tehneet yöllisen tutkimuksen Satulinnassa. Teknisin apuvälinein saimme tallennettua yön aikana kymmeniä tunteja kuva- ja äänimateriaalia sisältäen selittämättömiä tapahtumia ja ilmiöitä, joita analysoidaan parhaillaan. Tutkimustuloksista laadimme koosteen, joka tullaan julkaisemaan Aavedatan YouTube-kanavalla.
Posted on 13 Apr 2015 by Aavedata

Uudet sivut avattu!

Tervetuloa Aavedatan uusille sivuille. Tutustu sivujen uusiin ominaisuuksiin. Foorumi on paikka missä voit aihealueittain keskustella erillaisista paranormaaleista ilmiöistä ja asioista. Uutisia seuraamalla saat päivitettyä tietoa Aavedatan toiminnasta ja tapahtumista. Yhteystiedot osiosta löydät uudet sähköpostiosoitteet ja yhteydenottolomakkeen. Kuvagalleriaa tulemme päivittämään ajan tasalle mahdollisimman pian. Käy avaamassa keskustelu foorumilla ja ole mukana toiminnassamme. Aurinkoista kevättä kaikille!
Posted on 12 Apr 2015 by Aavedata

<< Edellinen 1 2 3 4 Seuraava >>

Viimeisin video

FacebookTwitter

Instagram

Aavedata